Hedin Automotive Alkmaar.

Aan de Helderseweg 52, tegen over het Noord Hollands Kanaal, vindt u het imposante pand van Hedin Automotive Alkmaar. Al sinds 2013 staat hier een gedreven team van Verkoopadviseurs, Service adviseurs en monteurs voor u klaar. Met een scherpe blik en passie voor het vak doen wij er alles aan om u en uw Opel optimaal van dienst te zijn. Hedin Automotive onderscheid zich met vakbekwaamheid en optimale dienstverlening. 

Centrale locatie.

Wilt u wat tijd overbruggen tijdens het onderhoud van uw auto? Leen dan een van onze gratis fietsen en binnen 5 minuten staat u in het centrum. Hedin Automotive ligt namelijk zeer dicht bij het gezellige centrum van Alkmaar! Laat u uw auto achter voor onderhoud? Dan kunt u gemakkelijk met het Openbaar Vervoer naar huis, het station bevind zich op slechts 15 minuten loopafstand. Wordt u liever even naar huis gebracht? Ook daar doen wij niet moeilijk over! 

Kylie Kerssens

Service Adviseur
Tel: 072 - 518 80 00

Hedin Automotive Amsterdam

Een van de allermooiste uitzichten die je bij een autodealer zal zien, vindt u bij Hedin Automotive Amsterdam-Noord. Gelegen aan het Amsterdamse IJ kijkt u bij Hedin Automotive uit over het water en ziet u de mooie stad aan de overkant liggen. In de vestiging staan onze gedreven professionals voor u klaar om u en uw Opel te aller beste service te geven. 

 

360 graden dienstverlening.

Van leenauto's tot grote onderhoudsbeurten, bij Hedin Automotive Amsterdam bent u aan het juiste adres. Onze monteurs zijn officieel opgeleid en maken in overleg met u altijd de beste keuzes voor uw auto. Onze verkoopadviseurs zijn echte mensen mensen en weten vaak waar onze klanten naar op zoek zijn. Samen doet het team van Hedin Automotive Amsterdam er alles aan om u een glimlach te bezorgen.

 

Edwin van der Burgh

Vestigingsmanager
Tel: 06 - 12 88 93 92

Arnold Tol

Service Adviseur
Tel: 020 - 636 11 53

Daniel Spoelder

Verkoop Adviseur
Tel: 020 - 636 11 53

Gerard Weerd

Verkoop Adviseur
Tel: 020 - 636 11 53

 

Hedin Automotive Wormerveer

In de Zaanstreek gaat u voor Opel naar Hedin Automotive Wormerveer. Op onze vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Bij Hedin Automotive Wormerveer draait het 100% om klanttevredenheid. Persoonlijk contact met de klanten staat dan ook hoog in het vaandel. Wij proberen op een professionele en vriendelijke manier zaken te doen. Al gaat het om slechts een poetsbeurt of de aanschaf van een gloednieuwe Opel, bij Hedin Automotive Wormerveer draait het volledig om het creëren van een tevreden klant.

Al vanaf 1922 is hier het autobedrijf gevestigd en vanaf 1932 worden er al Opels verkocht en onderhouden..! Als er iemand verstand heeft van uw Opel dan is dat Hedin Automotive Wormerveer wel! 

 

Rogier Groenland

Verkoop Adviseur
Tel: 075 - 647 03 70

Peter Roos

Service Adviseur
Tel: 075 - 647 03 70

Kim van der Hulst

Service Adviseur
Tel: 075 - 647 03 70

 

Hedin Automotive Groningen

Niet alleen in Noord-Holland, maar ook in Noord Nederland kunt u terecht bij Hedin Automotive! In Groningen vindt u een van onze grootste vestigingen. Een groot team van enthousiastelingen doet hier elke dag zijn best om de klanten zo tevreden mogelijk te maken. Ook voor diensten als huurauto's, schade's en verzekeringen kunt u in Groningen terecht. 

Hedin Automotive Groningen heeft een mooie locatie op dé Autoboulevard van Groningen. Op de Rostockweg valt het mooie pand al snel op en bij binnenkomst wordt u altijd vriendelijk gegroet door een van onze collega's. Neem plaats in de gezellige wachtruimte of loop een rondje door de grote showroom. Bij Hedin Automotive Groningen is iedereen welkom, al komt u voor slechts een nieuwe ruitenwisser of voor een gloednieuwe Opel, wij helpen u graag!