Acquire

Vele praktische accessoires voor de Grandland X.Dat is pas rijden in stijl!

Grandland X accessoires
De Opel Grandland X is het laatste model dat toegevoegd is aan de Opel X-familie. Hij oogt sportief en elegant en biedt de laatste rijhulpsystemen voor veilig en ontspannen reizen. Voor de Grandland X zijn talrijke accessoires verkrijgbaar om het rijden makkelijker, comfortabeler en nog veiliger te maken.

Zo biedt de Grandland X een ruime keuze uit draagsystemen op het dak of om achter op de auto te monteren. Opel heeft in samenwerking met partner Thule dragers ontwikkeld voor veilig en gemakkelijk vervoer van fietsen. Ook zijn er dakkoffers van diverse formaten beschikbaar.

Opgeruimd staat netjes
Het interieur schoonhouden, bijvoorbeeld na een mountainbiketocht door de modder, is mogelijk met de praktische beschermschaal voor in de laadruimte. De bak is voorzien van een antislip laag, wat schuiven van spullen voorkomt. De bak heeft hoge en stevige randen en biedt daarmee de ideale bescherming tegen vuil en vocht.

Wat ook erg praktisch kan zijn is een bagagerek. Met het bagagerek scheidt u de bagageruimte van het interieur van de auto. Het zwarte stalen rek wordt bevestigd achter de hoofdsteunen van de achterbank en is sterk en stabiel. Er is ook een bagagenet leverbaar, dat is vast te maken aan de sjorogen in de laadvloer. Hiermee houdt u de spullen in de laadruimte goed en veilig op hun plek.

Opel biedt verder nog diverse FlexConnect oplossingen voor het opbergen van spullen in het interieur, variërend van kledinghaken en hangers tot aan een tablethouder of inklapbare tafel.

Naast deze praktische accessoires staat veiligheid voorop en heeft het zelfs topprioriteit als kinderen meereizen in de Opel Grandland X. Daarom heeft Opel kinderzitjes en bevestigingssystemen voor kinderen van alle leeftijden.

Grandland X met een nog fraaier uiterlijk
Voor bescherming tegen vuil, sneeuw en steenslag biedt Opel de stijlvolle aluminium dorpels met opstap. Hierdoor blijft de Grandland X beter schoon. Met diverse soorten optionele lichtmetalen wielen is het uiterlijk verder te personaliseren. Andere opties zijn bijvoorbeeld de roestvrijstalen OPC Line pedalen, voor een vleugje extra sportiviteit.