Welkom bij Hedin Automotive - jouw partner in mobiliteit.

Leuk dat je er bent! Op deze pagina vertellen we graag iets meer over onze organisatie, onze visie en onze doelen. Hopelijk scheppen we daarmee een duidelijk beeld van wie we zijn en heb je een idee en wat je van ons kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op, onze collega’s van het servicecenter vertellen je graag meer.

Hedin Automotive in het kort.
Hedin Automotive is een van de grote automotiveconcerns in Nederland en onderdeel van Hedin Mobility Group AB. Hedin is van oorsprong een Zweeds familiebedrijf. Samen zijn we qua grootte de zevende dealergroep in Europa. Naast Nederland is Hedin ook actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België en Zwitserland. 

Wij vertegenwoordigen tal van mooie automerken, waaronder Opel en met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je niet alleen een auto kopen, maar ook leasen en uren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren. En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Hedin Automotive is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn én te blijven. 

We hebben betrokken en specialistische medewerkers in dienst waar jij op kan en mag vertrouwen. We zullen voor je klaarstaan!