STERN Wie zijn wij

Eén Stern

Onze dealerbedrijven gaan van naam veranderen! Je kent deze wellicht als Ardea, Arend, Durmi, Havik, Jager, Stern, Svala of Vireo Auto. Allemaal onderdeel van Stern Groep, één van de grote autobedrijven van Nederland, actief met zeventien automerken en aanbieder van allerlei autodiensten. In 2020 wordt onze gebundelde kracht zichtbaar en voeren we allemaal dezelfde naam: Stern. 

Mobility matters

Dankzij de gecombineerde ervaring en expertise binnen Stern zijn wij in staat om je nog beter van dienst te zijn. Natuurlijk blijven wij in onze regio’s de vertrouwde merkdealer en daar zijn we trots op. Zo kun je nu met je auto ook bij al onze andere Stern-vestigingen terecht, door heel Nederland! En wist je bijvoorbeeld dat je bij Stern ook auto’s kunt leasen, financieren en verzekeren? Of dat je bij ons terecht kunt voor het huren van een auto of het repareren van een schade? 

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken vernieuwen wij halverwege dit jaar onze online dienstverlening zodat je, waar ook ter wereld, overzichtelijk en snel je mobiliteit kunt regelen.

Want je mobiliteit, daar staan wij voor. Welkom bij Stern!

 

 

Onze visie.

Stern, uw officiële Opel dealer is met meerdere vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Het merk Opel staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klantentevredenheid, bij Havik Auto dagelijks worden nagestreefd.

Service

Stern adviseert u graag over het onderhoudsschema van uw Opel zodat u onnodige reparatiekosten voorkomt aan uw auto. Havik Auto gebruikt originele onderdelen en u wordt vooraf geïnformeerd over de kosten van de eventuele reparatie. We willen graag dat u uiterst tevreden bent!

 

Stern Zakelijk 

 

 

Zoals u weet, worden er hoge eisen gesteld aan het zakenleven. Vooruitgang is belangrijk voor uw bedrijfsresultaat. Ons team van vakbekwame collega's kan u adviseren bij de juiste keuze van uw (bedrijfs-)auto, of het nu om aanschaf of lease gaat. 

Elk bedrijf heeft een andere vervoersbehoefte en wij zoeken naar de meest passende oplossing. Ook kunnen we u ondersteunen bij het beheren van uw wagenpark. Voor vragen over financiering, leasing en fiscale aspecten kunt u contact met ons opnemen. Een team van adviseurs staat voor u klaar! 

Contact opnemen met onze Fleetsales afdeling? 

Stuur een email naar: fleetsales@stern5.nl

Direct bellen? 0299-31410