Acquire

De nieuwe Opel Combo

Consumentenprijs vanaf € 13.149 (excl. BTW/BPM)

Met zijn grote, veelzijdige laadruimte en efficiënte motoren is de nieuwe Opel Combo uw ideale zakenpartner.

De volledig nieuwe, multifunctionele en prijswinnende Opel Combo is ontwikkeld met het oog op de beste efficiency en tegen de laagste kosten. Daarnaast is de nieuwe Opel Combo bijzonder ruim, getuige o.a. het groot aantal varianten met een maximale laadruimte van 3,9 m3, het feit dat zelfs de korte versie lang genoeg is voor twéé Europallets, de lage laadvloer (580 mm hoog) en de maximale lengte van de laadvloer (2.131 mm).

AANBOD

Bestelwagen Besteldagen

Het zijn de Bestelwagen Besteldagen bij Opel! Alleen deze maand profiteert u 5 jaar garantie, 5 jaar gratis onderhoud én 5 jaar 0% op de financiering op een nieuwe Opel Combo.

Voor alle mouwen-opstropers, professionele aanpakkers én voor iedereen wiens klus begint in de bus, organiseert Opel de Bestelwagen Besteldagen!

5 jaar gratis onderhoud
Niemand kan uw Opel Bedrijfswagen beter onderhouden dan de gecertificeerde Opel bedrijfswagendealer, daarom krijgt u deze maand bij aankoop van een nieuwe Combo 5 jaar gratis onderhoud van ons cadeau. Zo bent u altijd veilig op weg!

5 jaar garantie
Uw veilige, degelijke bedrijfswagen wordt maar liefst 5 jaar gratis gedekt onder ons verlengde garantieprogramma.

Scherpe financiering
Bovendien financiert u uw nieuwe Opel Bedrijfswagen nu met 5 jaar 0% rente. Zo rijdt u al in een nieuwe Opel Combo vanaf slechts € 195 per maand. Deze actie geldt alleen deze maand, mis het niet!
GALLERIJVIDEO'SPrijslijst en Brochure Bekijk prijslijst en brochure

Zelf ervaren? Plan direct uw proefritONTDEK ONZE ANDERE BEDRIJFSWAGENS

Opel Vivaro

De nieuwe Opel Vivaro Ontdek de nieuwe Vivaro

Opel Movano

De nieuwe Opel Movano Ontdek de nieuwe Movano