Acquire

Nieuwe Astra Hybrid

Advies rijklaarprijs vanaf € 34.899 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Astra Hybrid

Vanaf € 35.699

of € 449 /mnd via Opel Private Lease

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. Ontdek het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel® met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

Ook verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren

De nieuwe Astra is ook leverbaar met efficiënte benzine- en dieselmotoren. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.

Ontdek de nieuwe Astra
Nieuwe Astra

EXTERIEUR /

De Opel Astra Hybrid stelt nieuwe normen voor efficiëntie in de compacte klasse. De zuinige brandstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden, met minimale uitstoot. Omdat hij 100% elektrisch kan rijden, heb je onbeperkte toegang tot milieuzones in en rondom steden.

Nieuwe Astra

EENVOUDIG OPLADEN /

Dankzij Opel's geavanceerde snellaadtechnologie kun je de Astra Hybrid zowel aan een gewoon stopcontact als bij een publiek laadpunt gemakkelijk opladen. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten.

Nieuwe Astra

SLIM RIJDEN /

De Astra Hybrid is uitgerust met een geavanceerd controlesysteem dat je informeert over diverse voertuigfuncties zonder je te overladen met onnodige details. Het systeem zorgt dat je in één oogopslag op de hoogte blijft van zaken als het verwachte rijbereik en je energieverbruik, die overzichtelijk op het Pure Panel® worden getoond.

Waar kunnen we je mee helpen?

Nieuwe Astra

De nieuwe Astra is ook verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren

Ontdek de nieuwe Astra
Nieuwe Astra

Stel jouw nieuwe Astra samen in de online configurator

Stel samen
Nieuwe Astra

Bestel jouw nieuwe Astra direct online via Opel Private Lease

Direct bestellen

Ontdek ook onze andere modellen

Opel Corsa

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa
Opel Mokka

De nieuwe Opel Mokka

Ontdek de nieuwe Mokka
Opel Grandland

De nieuwe Opel Grandland

Ontdek de nieuwe Grandland