Acquire

Nieuwe Mokka

Advies rijklaarprijs vanaf € 26.799 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Mokka

Vanaf € 26.799

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Mokka!

ANWB PRIVATE LEASE
Profiteer van onze ANWB Private Lease Deals. Zo Stap je nu extra voordelig in een nieuwe Opel Mokka via ANWB Private Lease vanaf € 339/mnd. Alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te tanken. Ontdek direct onze ANWB Private Lease Deals.

De Opel dealer en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd

Ontdek het aanbod

EXTERIEUR /

De nieuwe Mokka valt niet alleen op door zijn atletische, dynamische looks, maar belichaamt in elk aspect de nieuwe designfilosofie van Opel. Dit is het autorijden van de toekomst in zijn mooiste, meest pure vorm.

JE EIGEN STIJL /

De Mokka is standaard al uitzonderlijk stijlvol. Om zijn stoere, sportieve karakter jouw persoonlijke accent te geven, is het modelgamma leverbaar met 16" tot en met 18" lichtmetalen velgen en een hele reeks schitterende kleuren.

INTERIEUR /

De opwindende lijnen van de carrosserie van de nieuwe Mokka zijn nog maar het begin. Zodra je instapt, wordt je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt.

Ontdek onze superscherpe ANWB Private Lease Deals

Ontdek het aanbod

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Stel direct online jouw nieuwe Opel nieuwe Mokka samen

Stel samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de nieuwe Crossland