Astra Hatchback GSE

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe is puur rijplezier naar een hoger niveau getild. Hoogwaardige techniek, sportieve afstemming en opwindende acceleratie, allemaal zonder concessies te doen aan emissies of ruimte. Even dynamisch als veelzijdig, de nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe is van binnen en van buiten gedurfd en puur Duits design.

62-63 km

Volledig elektrisch bereik

1.2-1.1 l/100km

Verbruik

225 pk

Vermogen

Eigenschappen Have it All

Opwindend high-performance rijden. Opvallend design. Luxe en ruim interieur. Lagere uitstoot. Ervaar pure Duitse energie zonder compromissen in de nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe.

Exterieur visual
Exterieur visual

Prestaties Sportgerichte wendbaarheid van 225 pk

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe heeft een wendbaar sportchassis dat is voorzien van hightech schokdempers met Frequency Selective Damping (FSD)-technologie en responsieve stuurkalibratie voor een rijervaring op een hoger niveau.

Bigger, Bolder Design

Van zijn sportieve lagere voorgrille en specifieke 18˝ tweekleurige diamantgeslepen velgen tot zijn trotse GSe-badges, de Astra Sports Tourer GSe trekt de aandacht om de juiste redenen. In de ruime, veelzijdige cabine ontdek je een 'Digital Detox' ontwerp dat elke rit zowel luxueus als opwindend maakt.

Exterieur visual

Interesse in dit nieuwe model?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact