Grandland GSE

De Nieuwe Opel Grandland GSe

Met recht een ‘Grand’ Sport electric. De Opel Grandland GSe is toonaangevend op het gebied van sportiviteit, wendbaarheid, luxueus design en lagere emissies. Onvergelijkbaar op de weg, maar toch onmiskenbaar Opel, is dit pure Duitse energie in beweging. Verhoog jouw rijervaring!

221 kW (300 pk)

Vermogen

1,3l /100 km

Verbruik

6.1 sec

0 - 100 km/h

Highlights 300 pk Hybrid

De nieuwe Opel Grandland GSe is de zuiverste uiting van Opel-passie. Een fenomenale 221 kW (300 pk) AWD Plug-In hybride aandrijflijn zorgt voor opwindende acceleraties, een onmiddellijk acceleratie en een ongeëvenaarde aanwezigheid op de weg.

Exterieur visual
Exterieur visual

Prestaties Next level prestaties

De nieuwe Opel Grandland GSe beschikt over Opels hoogste niveau van sport-tuningtechnologie. Schokdempers met Frequency Selective Damping (FSD) technologie en nieuwe veren zorgen voor een ultiem weggedrag in de bochten en een verbeterde stabiliteit. In combinatie met een responsieve stuurkalibratie en een verstevigd sportchassis biedt de Opel Grandland GSe een rijervaring op een hoger niveau.

Design Sportieve Stijl

Elk aspect van het exterieur- en interieurdesign van de nieuwe Opel Grandland GSe is verbeterd. Om maar een paar van de opvallende visuele hoogtepunten te noemen: 19˝ diamantgeslepen lichtmetalen velgen, buitenspiegels en dak in strak bijpassend Karbon Black en GSe-badge op de handsfree elektrisch bediende achterklep. Binnenin is het ‘Digital Detox’ interieur een oase van verfijnde luxe voor een next-level ervaring op elke reis.

Exterieur visual

Interesse in dit nieuwe model?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact