De nieuwe Opel Astra Sports Tourer

Kom maar door met die koffers

De Opel Astra ademt veelzijdigheid, voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen. De Opel Astra Sports Tourer is verkrijgbaar met de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren en als geavanceerde plug-in hybride.

Puur en strak design

De Opel Astra Sports Tourer staat garant voor een actieve levensstijl. En dat zie je. Het design is scherp, dynamisch en straalt een grote mate van kracht en zelfverzekerheid uit. Zo past de nieuwe Astra Sports Tourer naadloos in de Opel Vizor ontwerp-filosofie, die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt. Trefzeker en helemaal klaar voor de toekomst.

Puur rijplezier

Ervaar zelf hoe de Astra Sports Tourer Hybrid een zuinige brandstofmotor met een krachtige elektromotor combineert. Of kies één van de de meest moderne en efficiënte benzine- en dieselmotoren, die allen garant staan voor een lage uitstoot, een laag verbruik en een dynamisch, krachtig karakter. De soepele handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie maakt je rij-ervaring compleet.

Digitaal en duidelijk

In het interieur heerst rust en ruimte, mede dankzij het heldere, volledig digitale dashboard. Als eerste valt het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel in het oog, waarmee alle informatie die je nodig hebt zonder afleiding direct in je blikveld wordt weer weergegeven. Ergonomische stoelen garanderen optimaal zitcomfort. Lederen of alcantara bekleding is mogelijk, met ingebouwde stoelventilatie en massagefunctie. Deze stoelen zijn gecertificeerd door AGR, een Duitse organisatie die zich inzet voor de gezondheid van de rug.

Geavanceerde rijhulpsystemen

Het Intelli-drive systeem combineert drie geavanceerde rijhulpsystemen om je een zo veilig mogelijke rit te garanderen onder de meest uiteenlopende omstandigheden. De rijstrookassistent helpt je binnen de lijnen van de rijstrook te blijven, Lane Change Assist waarschuwt je bij het inhalen of verwisselen van rijstrook voor achteropkomend verkeer of objecten in de dode hoek. Rear Traffic Alert ondersteunt je bij het achteruitrijden. De Intelli-Vision parkeerassistent komt in actie zodra je de achteruit inschakelt. Op het infotainment-scherm verschijnen de beelden van vier camera’s, die je een uitstekend beeld verschaffen over de ruimte die zich naast en achter de auto bevindt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Direct rijden? Bekijk dan onze voorraadmodellen

Bekijk voorraad

Ook verkrijgbaar als sportieve hatchback

Ontdek de nieuwe Astra